Jag hoppas få träffa någon söt kändis på en stor fest, men chansen finns även för er!

Hej där!

Jag är med i en tävling som jag tycker ni ska anmäla er till också. Och det är att få vara med på en stor fest i Stockholm och mingla med massa olika kändisar. Min plan vet ni ju redan om ifrån rubriken, men även om den saken nu skulle gå åt skogen, som vore trist självklart för deras del, då tjejerna kommer gå miste om mig, så vill jag även ge er möjligheten att göra detsamma! Tjej som kille.

Ni ska beskriva er själva med bokstäverna TLC.

Ni hittar tävlingen på: http://www.tlcsverige.se/tavling

Lycka till och tävla nu!

Kommentarer
Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

sv, Det är ingen som sett något än, så om du vill och har tid så får du mer än gärna kolla efter den, jag skulle bli hur glad som helst :) :D

2011-02-16 @ 21:28:05
URL: http://nevnarien.se/
Postat av: Elin

sv, jag har bara den bilden för jag hittade den genom en googlesökning :/ kanske man kan skriva ut bilden och gå därefter eller något.

trend är en avdelning som finns i vissa hm-butiker, jag vet att de har trend i något (eller alla ) de centrala butikerna runt drottninggatan... hm. Jag kom på att jag kanske kunde mejla hm nu och se om de på nåt sätt vet vaar jag får tag på den haha.. så att jag har lite vägledning ;) Hoppas jag får svar... är du online här på bloggen imorgon så att jag kan skriva till dig? :)

2011-02-17 @ 21:08:11
URL: http://nevnarien.se/
Postat av: Sofie Lundberg, bloggar från New York

Sv: Hej Patrik!Tack för kommentaren!Jag vet faktiskt inte vart man får tag på dom där flaskorna. Har inte sett dem någonstans ännu, möjligt att de inte kommit ut i butik ännu. Kanske du kan googla och se, förhoppningsvis kommer de till Sverige också!Mvh

Sofie L

2011-04-12 @ 13:54:18
URL: http://lundbergsofie.blogg.se/
Postat av: Sofie Lundberg, bloggar från New York

Och tack för kanelbulletipset! :)

2011-04-12 @ 13:55:19
URL: http://lundbergsofie.blogg.se/
Postat av: Helena

Hej Patrik! Nej, jag bor inte på riktiga Cuba. Den lilla skogsgläntan och den lilla vägen kallas för Cuba. USA tänker jag definitivt besöka. Hoppas snart!

Kram H

2011-05-05 @ 18:01:26
URL: http://signerathelena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0