Ny dag, nya utmaningar

Hej!

Torsdag som började med okey väder i Spånga, men "slutade" med regn vid Östermalm på väg till jobbet.

Idag började dagen med en skapligt utvilad Patrik.

När jag kom till jobbet vändes dock lugnet till stress. Kom inte åt sidor, som visade sig vara bara omstarts åtgård, serverdisk som pajat, datorer och projektorer som skulle ut till konferens och inplanerade möten som blev stressigt, men som blev av.

Sedan kom en kollega och startade i gång en virtualiserings check på vår it-miljö... (Capacity Planner). Hoppas det blir virtuell miljö framöver.

Jag funderar på att hinna förbi inredningsbutiken Asplund innan jag ska till gruppmötet 17.30... Slutar ju hos kund kl 16.00, så det blir ju att bedriva tiden undertiden, sedan blir det väl en "kort" promenad till Högkvarter på "Östermalm" där mötet är.

Ikväll blir dock nog kvällen lugn och med en del pokerspelande... Måste dock plugga mer Exchange också inför kommande andra skrivningen, så jag fixar det denna gången...

Sedan klippte jag ju håret i förra veckan, så man kanske borde fixa upp en ny bild på sig själv, då jag väl lyckas styla till det... Är så dålig på styling :( ... Men snyggt då det blir bra.

Näe... Åter till jobbandet. Ska ringa Dell nu och få en ny disk till servern :)

Ha're bra!

Ny fräsch blogg... Som buggar! :(

Hej!

Välkommen till min blogg, som tyvärr verkar bugga lite.
Man kan nämligen inte förhandsgranska och sedan gå tillbaka och redigera. För då har all text försvunnit fick jag surt upptäcka :(

Hjälper väl inte mitt lugnt som just nu ger mig lite näsblod också. Eller i vart fall har givit.
Men det är väl egentligen en främst kombination av för lite sömn och fiskar i pokern med alldeles för mycket tur...

Ska väl jobba lite, men motivationen är väl sådär just nu...

Men vi hörs.
Ha're bra så länge!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0